Annons
Annons


Allers strandskator, 18 april


Det där är väl ingen strandskata, tänker du säkert när du ser den här bilden. Den föreställer i stället en krokodilfisk jag fotograferade här om dagen. Jag har nämligen varit bortrest en vecka till Marsa Shagra i Egypten där jag deltagit i en undervattensfotokurs med mästerfotografen Magnus Lundgren. Det blev massor med dykande, fotograferande och inspirerande kurser på kvällarna, helt enkelt skitkul! Får jag lite tid över ska jag lägga ut några fler bilder från undervattensäventyret.

Annons

Väl tillbaka på arbetsplatsen skyndade jag mig bort för att se om strandskatorna på taket var kvar. Jodå. En av de blivande föräldrarna låg tryggt och stilla borta i hörnet och ruvade så fint. Jag ska smita bort och titta till fåglarna under dagen för att se om det blivit några fler ägg. Sist jag kikade låg där bara ett.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar