Annons
Annons


Allers till Senegal


Vi fick ett samtal till redaktionen för några månader sedan från Evy Jonsson. Hon arbetar för Världens Barn och undrade om vi hade lust att följa med till Afrika!

Allers har i över 10 år samarbetat med Världens Barn. Varje år skriver vi om organisationen och hjälper även till att samla in pengar till dem. Genom åren har ni läsare varit otroligt generösa och bidragit med flera miljoner till Världens Barn vilket är helt otroligt.

Annons

En del av de insamlade pengarna går till Rädda Barnens arbete i Senegal, och det är dit vi ska få följa med.

selfie

Selfie på mig och mitt lätt stökiga, men trivsamma kontor.

Allers kommer att representeras av mig, Peter Helperin. Jag är reporter och fotograf på tidningen och under veckan i Senegal ska jag intervjua, fotografera och ta till mig av alla intryck som troligtvis kommer skölja över mig. Hittar jag lite uppkoppling på vägen ska jag ladda upp lite bilder och berätta om resan på den här bloggen.

Resan kommer påbörjas nu på söndag då jag flyger från Kastrup till Dakar via Istanbul.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar