Annons
Annons


Upplevelser från Bokmässan

Massor av böcker, utställare och kända ansikten från Bokmässan i Göteborg. Missa inte tävlingen i botten av inlägget där du kan vinna ett signerat exemplar av Leif Mannerströms nya bok.


Bokmässankollage1

Underbart jobbigt. Så kan man sammanfatta ett besök på bokmässan i Göteborg.

Jag besökte tillställningen i går och ägnade en heldag åt att titta på nya böcker, träffa författare och insupa inspiration. Men framför allt tittade jag på alla människor som trängdes omkring i den gigantiska lokalen. Har ni aldrig varit på bokmässan tycker jag absolut ni ska bege er dit eftersom det är en väldigt speciell upplevelse. Men se till att ha bra skor på fötterna och lämna all torgskräck där hemma. Mässan pågår för fullt och håller på till och med söndag.

Annons

Det finns mycket kul och märkligt att se på mässan. Bland annat en fin gul kycklingsstol som många provsatt! En luden man stod modell för några krokiintresserade tecknare. I jägarförbundets monter fick besökarna gissa vilka djur deras fantasidjur bestod av. I samband med släppet av boken Flätor, Max Ström, ordnade Björn Axén Academy flätor till besökare som ville ordna frisyren inför helgen.

Bokmässan_allers

Även Allers fanns representerade på mässan och hade en monter där besökarna fick fina erbjudande på såväl lösnummer som prenumerationer.

bokmässankollage_kändisar

Den som gillar att spana efter kändisar ska absolut bege sig till Bokmässan. Mark Levengood och Björn Hellberg ägnade sig åt att signera sina nya böcker medan Anna Mannheimer berättade om sin nya bok. Jan Guillou är nog mässans flitigaste talare och sågs i de flesta montrar jag passerade. Sandra Mastio som vann Årets Mästerkock på TV4 blev intervjuad och berättade om sin nya bok. Även Sveriges Radio var på plats och sände live, bland annat programmet P4 Extra där Lotta Brommé fick lyssna till dagens vintips som presenterades av Carl Jan Granqvist.

bokmässan_vinst

Även den folkkära kocken, krögaren och numera programledaren Leif Mannerström visade upp en ny bok ”Mannerströms Helg”. Vi köpte ett exemplar och lät Leif signera det. Vill du vara med och tävla om detta unika exemplar ska du svara på en liten fråga. Ditt svar vill vi ha innan den 1 oktober 2015.

Den här tävlingen är avslutad! Vinnaren hittar du här!

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar