Annons
Annons


Vårtecken och Vildmarksmässa


Den första tranan har landat vid Hornborgarsjön, ett tecken som visar att våren är har, även om inte värmen riktigt har hängt med. De senaste dagarna har jag spanat nere vid havet efter andra flyttfåglar som borde synas till nu, men förgäves. Enligt artportalen.se ska det redan ha anlänt tofsvipor, sånglärkor och strandskator, men det har varit på andra platser än de jag har besökt! Så länge får jag njuta av snödroppar och vintergäck som sticker upp ur gräsmattan hemma på tomten vilket inte är helt fel de heller.

Annons

I morgon blir det vårtecken av ett annat slag. Då startar nämligen vildmarksmässan i Stockholm. I fyra dagar kan besökarna bli inspirerad till att besöka spännande platser eller kolla in nya prylar som snart kommit ut på marknaden. Det blir en hel del föreläsningar av personer som vandrat, klättrat eller paddlat världen över. Ola Skinnarmo är en av personerna som berättar om sina äventyr. Det blir även en hel del aktiviteter som guldvaskning, klättring på sju meter hög klättervägg och en massa andra inspirerande aktiviteter.

Kanske ses vi där på torsdag eftersom jag ska besöka mässan då. Men har du inte vägarna förbi kommer det en liten rapport här på Allers hemsida.

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar