Annons
Annons


Vildmarksmässan 2013


Då har vildmarksmässan slagit upp sina portar ute på Älvsjömässan i Stockholm. Det är en tillställning som liknar en vanlig knallemarknad men med en inriktning på just vildmarksprylar. Man behöver absolut inte handla någonting, bara att gå omkring och titta på alla montrar och människor kan vara vilt nog. Här nedan kan du se några exempel på vad som finns att köpa, titta på eller att göra på mässan. Blir du sugen på att besöka mässan har du på dig fram till på söndag.

Annons

I Rovdjursföreningens monter kan du få information om våra stora rovdjur. Eller kika på avtryck från dem. På bilden syns avtrycket från en brunbjörn jämfört med en människas hand, imponerande!

Att lätta på trycket ska vara enkelt även för tjejer tycker tillverkaren av Shewee. De tillverkar en plastpryl som gör det möjligt för tjejer att slå en drill stående. På så vis slipper de böka med kläder och riskera att doppa rumpan i en snödriva, smart. Mer info om prylen finns  på www.shewee.se

Dessa hjälmar hör kanske hemma på en mer traditionell knallemarknad, men de är så häftiga att jag var tvungen att ta en bild på dem. Kanske något att investera i?

   Läs mer om
Kommentera


Annons

 


Laddar